21 octombrie 2010

Pierduta in propriile mele vise

   Stiti cum este atunci cand te aflii intr-un vis si nu te poti trezi ? Cand tipi din rasputeri si nu te aude nimeni ? Ei bine mi s-a intamplat si mie. Dar nu-i nimic a trecut :))... Uneori, ma simt in felul acesta... in lumea asta pe care incerc sa o inteleg dar ceva parca striga mereu:
   -Trezeste-te! Nu mai poti da timpul inapoi. Trebuie sa te adaptezi...sau poate sa incerci sa schimbi lucrurile, dar daca totusi nu poti face nimic, pur si simplu te trezesti la realitate si spui: "Zambeste, maine poate fi mai rau!"
   Pentru ca azi e azi.
   De cand te asezi in patul tau comfortabil si inchizi ochii e maine. Nu mai poate sa fie azi...iar pentru a trece la cealalta zi trebuie sa ajungi mai intai pe taramul viselor.
   Aceste vise te desprind de realitate, iti creeaza acea Pandora in care totul e frumos si tu poti face tot ceea ce vrei. Visele sunt o scapare din monotonia zilelor noastre...daca nu ar fi ele ar fi mai greu.
   Asa ca incearca din rasputeri sa nu regreti nimic si sa te bucuri de fiecare secunda a vietii tale. Munciti din greu, faceti ceea ce va place, si bucurati-va de viata voastra. Fiti fericiti in adevaratul sens al cuvantului!

Un comentariu:

Anita spunea...

:x:x:x
e bine ca putem sa ne facem timp sa punem si cateva ganduri in cuvinte si sa le impartim cu ceilalti,pe langa atatea lucruri pe care le avem de facut=)):D
hi hi si visul,eu n-as putea face nimic fara el:))fie ca e noapte sau zi.Ar fi cazu' sa ma trezesc dar nu stiu daca e atat de usor sa zambesti cu adevarat:P
sincer postu' m-a pus pe ganduri...:*>:D<