26 decembrie 2012

Prietenul nevazut

       
           Mi-am cumpărat anul trecut ''Prietenul nevăzut'' de Cecelia Ahern ''O mână de ajutor poate veni din cele mai neobişnuite locuri''. M-am apucat să o citesc dar a rămas in bibliotecă pănă când m-am hotărât să citesc toate cărţile pe care le-am început dar nu le-am mai terminat pentru că mi se pareau plictisitoare. Aceasta este o carte interesantă...te pune puţin pe gânduri te face să te gândeşti puţin la viaţa ta. Să vezi dacă chiar iţi place aşa cum e sau mai are nevoie de îmbunătăţiri.
          Am mai citit de la această autoare ''P.S. Te iubesc'' care mi-a plăcut la nebunie. Am citit-o pe nerăsuflate. Mi-a plăcut cum scrie şi m-am hotărât să-i cumpăr şi alte cărţi. Acum urmează să citesc ''Mulţumesc pentru amintiri'', şi nu mă îndoiesc că va fi extraordinară.
          ''In Oraşul Inimilor, o femeie îşi păstrează inima ferecată... Toate lucrurile din viaţa lui Elizabeth Egan au locul lor, de la ceaşca de cafea din bucătaria sa sclipitoare până la ceasuri şi borcane de vopsea din firma ei de decoraţiuni interioare. Ordinea şi precizia ţin viaţa sub control - şi ţin inima lui Elizabeth departe de durerea şi suferinţa care au rănit-o în trecut. Singurul nor de pe cer e sora ei, Saoirse. O vijelie cu părul roşu, lăsând în urma rămăşiţe pe care Elizabeth se străduieşte să le adune - inclusiv fiul ei Luke, în vârstă de şase ani. Fiind o mamă fără voia ei şi în acelaşi timp încercând să-şi ducă afacerea pe drumul cel bun, are tot timpul ocupat, ceea ce nu-i lasă loc pentru a greşi sau a se distra. Până când, într-o bună zi, un străin intră, pe neaşteptate în vieţile lor. Ivan e un tip fără griji, spontan, mereu în căutarea aventurii - tot ce nu e Elizabeth. Instantaneu el i se strecoară în suflet şi începe să-i schimbe viaţa într-un fel pe care nu şi l-ar fi imaginat. Plină de căldură şi duioşie, marcă inconfundabilă a Ceceliei Ahern, Prietenul nevăzut e o poveste de suflet - în care a fost picurat un strop de magie.'' Aceste cuvinte le puteţi citi de pe spatele cărţii şi intraţi puţin în această lume.

Niciun comentariu: