03 februarie 2013

Predestinati

Predestinati
de Josephine Angelini

Predestinati - Destinul i-a unit, zeii ii despart.
Este o frumoasa poveste de dragoste intre Helen Hamilton si Lucas Delos, doi adolescenti care locuiesc pe o mica insula numita Nantucket. Dar acestia nu sunt chiar niste adolescenti obisnuiti. La prima vedere cei doi nu par a avea ceva in comun dar viata i-a facut sa fie mai asemanatori decat si-au inchipui ei.
Helen este o fata frumoasa dar nu-si da seama de asta; ea fiind mereu complexata de inaltimea ei si de faptul ca era considerata o tocilara. Lucas pe de alta parte este inalt, frumos, bogat si unul dintre cei mai ravniti baieti din scoala. Cand cei doi se vad pentru prima data au o "atractie fatala", vor sa se omoare, pentru ca cele trei moire le-au tesut un destin tragic.
Impreuna trec prin multe, incearca amandoi sa se abtina din dorinta de a se omori unul pe celalalt si chiar se ajuta cand au necazuri. Dar oare vor reusi sa-si croiasca un nou destin? Insa totul se schimba cand cei doi sunt la un pas sa moara. Si ce se va intampla cand mama, care a parasit-o la nastere pe Helen apare in oras? Dar ce legatura au Helen si Lucas cu Elena si Paris din Legendele Olimpului? Ramane sa aflati daca cititi cartea.
Mie personal mi-a placut si sunt curioasa cand va aparea la noi in tara volumul doi...
Autoarea cartii a reusit sa ma faca sa termin cartea intr-o singura zi. M-a tinut cu sufletul la gura. De la mine are un 9.50. Nu prea am fost incantata de finalul acestui volum, nu e chiar un "happy end" dar, o inteleg pentru ca trebuia sa te faca cumva sa citesti si volumul doi.
Spor la citit!

De la vis la realitate este doar un pas!

Niciun comentariu: