08 ianuarie 2016

Hello Andreea

Hi hi hi EU mai tânără, sună drăguț dar sincer nu m-aș mai întoarce în timp la ce am fost odată. Îmi place unde sunt acum.

Da! Am făcut greșeli și încă multe dar am învățat din ele și am trecut mai departe!

Hmm o să încerc să mă rezum la 5 sfaturi să văd dacă îmi iese

1. Acceptă orice provocare și spune ceea ce gândești!

Am învățat cam greu asta, mi-a luat ceva până să îmi fac curaj, nici acum nu sunt 100% sigură când trebuie să accept o provocare dar, spun că voi încerca și dacă nu e să fie asta e. Eu am dat tot ce mai bun și cu siguranță am avut ceva de învățat.

2. Gândește-te un pic mai mult la tine și la ce vrei TU!

Și asta a fost unul dintre lucrurile pe care le-am învățat târziu. Știi atunci când ești în acel moment al vieții când trebuie să iei o decizie spre ce vrei să te îndrepți? Unii dintre noi avem tendința de a lua decizia greșită. Sunt puțini cei care își dau seama de greșeală, pun stop și de la capăt iar și mai puțin știu exact ce vor să facă cu viața lor, aceștia sunt printre cei mai norocoși. Dar nu îți face griji poți oricând să începi ceva nou.

3. Nu renunța niciodată!

Hmm...nu știu dacă am renunțat cu adevărat vreodată, de când mă știu eu pe mine. Dar am avut și tendințe sau mai bine spus am fost pusă în situația de a alege. Nici acum nu știu dacă toate alegerile mele au fost bune dar ceea ce este important este faptul că dacă nu aș fi luat acele decizii nu aș fi fost acum aici, nu aș fi cunoscut oamenii minunați pe care îi știu acum, nu mi-aș mai fi făcut prietenii pe care sunt mândră să îi numesc așa, și nu aș mai fi avut parte de toate experiențele astea. Fie ele bune sau rele.

4. Nu te lăsa pe ultima sută de metri și pune-ți ordine în gânduri când simți că o iei razna!

Sub alte cuvinte nu te panica, respiră și ia fiecare treaptă așa cum vine. Aici încă mai am de lucrat dar suntem în lucru.

5. Stai liniștită te vei schimba, nu în totalitate dar te vei schimba și nu te vei opri niciodată din schimbare!
De la an la an îți vei schimba personalitatea chiar dacă mereu va rămâne un pic din vechea TU în tine.


Ne vedem când mai crești!

Niciun comentariu: