14 februarie 2016

Valentine's Day? Maraton de filme? Vin alb?

M-am gândit puțin dacă să las să treacă acest ”Valentine's Day” sau să scriu ceva totuși, așa că m-am hotărât să rămân cu câteva impresii și cum am ”sărbătorit” eu.

Am găsit tot felul de articole despre faptul că ziua asta este despre iubire, despre faptul că trebuie să ne iubim pe noi, părinți, rude, prieteni.

Da, astăzi a fost Duminică, o zi de weekend în care majoritatea poporului se relaxează iar eu îmi propusesem să nu ies din casă. Dar cum am cățel trebuie totuși să mă târăsc afară pentru câteva minute (uneori și în pijamale, mda cam așa de leneșă sunt uneori).

M-am trezit târziu așa că jumatate din zi a fost pierdută (am început să cred în: Cine se trezește de dimineață departe ajunge), cu alte cuvinte, m-am trezit ca să iau prânzul.

Îmi pusesem în gând să fac un mini maraton de filme astăzi dar nu credeam că o să-mi și reușească. Spre și mai marea mea mirare m-am uitat la filmele de la TV.

Ce am văzut:

Graba strică treaba - Fools rush in

O poveste drăguță care se naște din cauza unei nopți petrecute împreună a celor doi, Alex și Isabel. Aceasta rămâne însărcinată și se hotărăsc să se căsătorească la o capelă din Las Vegas avându-l pe Elvis ca martor. Ei sunt din 2 lumi diferite și încearcă, împreună, să se adapteze la familia celuilalt.


Un sejur cu surprize - My life in Ruins

Georgia este ghid turistic în Grecia. La început nu îi place ceea ce face chiar dacă a ales job-ul ăsta deoarece este pasionată de istorie. Dar în ultima ei excursie este lăsată cu niște turiști foarte interesanți și un șofer pe nume Poupi care se preface că nu știe limba engleză.


Salonul de frumusețe - Beauty Shop

Este povestea unei stiliste „de culoare” care se întoarce în cartier pentru a-și deschide propriul salon. Pe lângă un salon care avea nevoie de reparații ea dă peste niște stiliste cu tupeu care par că nu vor să accepte o angajată „albă”, fostul șef îi face probleme plus un inspector care nu vrea să o lase în pace.


Toate sunt comedii și chiar sunt drăguțe de vizionat. 

Acum spre seară am zis să mai încerc un film totuși, de data asta pe calculator. Mi l-a recomandat cineva de ceva vreme și nu am avut când să îl văd, așa că azi i-am dat o șansă.

Splash, Splash LOVE

Este în 2 părți și povestește viața unei studente de 19 ani care din întâmplare călătorește în trecut și ajunge în era Joseon. Aici ea trebuie să reușească să rămână în viață până se va putea întoarce în viitor și de asemenea să încerce să nu se îndrăgostească de rege.Pe lângă momentele în care am mâncat și mi-am plimbat cățelul cam asta am făcut eu toată ziua. Iar acum pe seară mi-am pus un pahar de vin alb așa ca să încheiem duminica bine.

Sper că toți v-ați bucurat de această zi. Chiar a fost o zi frumoasă și la propriu și la figurat!

Niciun comentariu: