29 octombrie 2009

La vieViata este asa cum o faci tu, frumoasa sau urata, nimic nu te poate impiedica sa-ti traiesti viata asa cum vrei. Totul este atat de frumoas, vantul care iti vorbeste atunci cand esti singur, pasarile care te incanta atunci cand esti abatut, florile care te parfumeaza atunci cand crezi ca nimic nu mai are efect, soarele care te incalzeste mereu cand imprejur e frig. Totul este atat de frumos.

Mi-ar trebuii mult prea multe pagini ca sa sa-ti pot scrie tot ceea ce te face fericit in viata, lucruri simple la care nici nu te-ai gandit vreodata, lucruri marunte dar totusi atat de importante.

Campurile sunt pline de rasetele glasurilor mici. Lumina soarelui adanc se daruieste pamantului. Florile cascau fraged, murmurand sfios silabe de soare, natura este atat de frumoasa, este ca un rai desavarsit.Un colt de rai, este atunci cand soarele iti incalzeste sangele rece la fel cum face cu o soparla, cand la linia orizontului albastrul cerului se uneste cu pamantul sau marea. O linie groasa portocalie spre rosu sta cuminte la orizont, dar si aceasta va disparea si va aparea un ton rece albastru inchis, cu stelele si luna care-ti incanta ochii. Luna sta mandra pe cer langa luceafarul ce asteapta sa coboare la tine intr-o zi, tu stai cu ochii atinti la luna parca te hipnotizeaza, dar defapt tu te gandesti la printul tau, il vezi venind pe un cal alb si furandu-te din lumea asta, undeva unde nimic nu este imposibil.

O lumea asemanatoare cu a copiilor sau adolescetilor, cand poti face orice si nu te gandesti la consecinte.Lumea e un joc de culori si sunete ca si cum un pictor isi amesteca nuantele pe paleta , sau cand un compozitor compune o frumoasa melodie pornind de la un sunet. Asta inseamna viata, bucurandu-te de sunete, culoare si fiinte. Totul este ata de simplu dar noi face ca totul sa para mai greu, facem ca acest lucru sa fie aproape imposibil, orice om devine din ce in ce mai greu de multumit, mai critic. Omul este doar o papusa in lumea asta dar el nu intelege.

Bucurandu-te de fiecare strop din clipele tale iti faci viata altfel.Orice ti-ai dori trebuie sa lupti si intr-o zi vei avea, sa nu te dai batut niciodata, deoarece cum am repetat de multe ori nimic nu este imposibil, totul porneste de la ceea ce iti doresti tu. Fa-ti viata mai frumoasa bucurandu-te chiar si de prima raza de soare incearca sa faci asta si dupa aceea o sa vezi ca totul va fi mai bine.

Imi pare rau ca am repetat de multe ori "frumoasa" dar nimic nu se compara cu acest sens.Ma simt mandra de mine ca acesta este prima mea postare, sper ca va placut. Dar daca nu o sa-mi dau silinta mai mult la celelalte postari

Niciun comentariu: