16 noiembrie 2009

Citate preferate

Dragostea e sentimentul care vine in galop si dispare in varful picioarelor.
De bun simt toata lumea are nevoie. Putini il au si fiecare crede ca-l are.Fa ce iti spun, dar sa nu faci ce fac eu. Iata adevarata intelepciuneViata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.Lumea e o scena. Viata e un act. Ai venit, ai vazut...ai plecat.

Cel care rade nu e intotdeauna superior celui de care rade.Toate-mi sunt ingaduite dar nu toate imi folosesc.
Nu sunt cum sunt cand tu ma vezi, ci sunt cum sunt cand ma visezi. Deci dormi mai mult ca sa visezi sa vezi
cum sunt cand nu ma vezi.
Oamenii se intalnesc si se cunosc. Apoi se despart. Se despart pentru ca au facut imprudenta de a se cunoaste. Se despart dar nu se uita.


 

Nu exista pentru om decat trei evenimente: nasterea, viata si moartea. El nu simte cand se naste, sufera cand moare, dar mai ales uita sa traiasca.Cel mai trist lucru in dragoste este sa fii in plus acolo unde erai totul
Nu a existat si nu va exista nimeni care sa se poata feri de dragoste atata vreme cat va exista frumusete pe lume si ochi care sa o priveasca.Singura masura a lucrurilor este importanta pe care le-o damInvata sa alungi lacrima cu un suras, invata sa zambesti atunci cand esti trist, caci numai zambind vei invinge suferintaIn viata exista doua tragedii: una e sa nu obtii ceea ce doresti, cealalta este sa obtii ceea ce-ti doresti.


Un comentariu:

Anita spunea...

Frumoase cuvinte,care reusesc sa te puna pe ganduri si mai ales sa te faca sa-ti pui cateva intrebari.
Iar combinatia dintre inocenta desenelor animate si sensul citatelor este super:x:x:x