07 noiembrie 2009

Nebunia TwilightPrima data cand am auzit de acest film nu am fost prea extaziata, am zis: "eee ce poate sa fie alt film cu vamipiri" nu ma gandeam sa ma uit la el, dar colega mea Ana care inca este o fana inraita l-a incercat si ne-a zis si noua, nici atunci nu prea eram incantata dar inpinsa de ea si inca o colega le-am facut pe plac. Si atunci am fost lovita de aceste fenumoen si eu, nu ma asteptam, mi-a palcut asa de mult incat am vrut ne-aparat sa citesc si cartea.
Cred ca m-am uitat la film de 3 ori. la un moment dat , ascultam numai muzica din Twilight, vroiam sa am cat mai multe secvente din film pe telefon, aveam si tema cu Twilight, poze peste 500 (ink le mai am) o buna bucata de vreme a fost isterie, eu si cu Ana numai despre Twilight vorbeam, ajunsesem sa aduc mereu in discutie asta. Si profii ne stiau ca am citit Amurg, mai ales pe Ana. Din fericire astazi nu mai sunt in aceeasi febra. Inca imi mai place, si vreau sa ma duc si la premiera - New Moon - care se anunta foarte bun. Apropo am citit si toate cartile.

Acum ca sa lamuresc persoanele care ne considera nebuni, ei bine odata si-o data o sa aveti si voi o nebunie, daca nu a-ti avut deja si nu vreti sa recunoasteti, legat de un film, cantaret, carte, etc imposibil sa treceti prin viata si sa nu aveti nebunia voastra. A fost ,ca sa zic asa, o epidemie trecatoare, fiecare isi traieste viata cum vrea, asa ca nu trebuie sa judecati o persoana deoarece ii palce Twilight, va veti da seama ca pana la urma nu e chiar asa cum credeati.

Aceste carti mi-au palcut foarte mult deoarece vampirii nu sunt aratati numai ca niste personaje negative, ele sunt si pozitive, imi place cum este descrisa dragostea dintre Bella si Edward, si felul in care se comporta Edward (aici ma refer la personajul pe care la scris Stephenie, nu sunt inebunita dupa actor. Actorul meu preferat este Jasper), te face sa te gandesti la printul tau, ca odata o sa-l intalnesti, o sa-ti apara in cale, si pentru el ai face orice, si el ar face orice pentru tine si-ar da chiar viata.

Asa ca "nu judecati cartea dupa coperta", mie mi se par ,cartile, foarte bune chiar mult mai interesante decat filmul dar nici filmul nu lasa de dorit

Sper ca v-a plcut ce am scris acum am pus cateva poze din Twilight:

 

Niciun comentariu: